Siirry sisältöön

Comstepper on tukenasi 24/7

Comstepper-verkkopalvelu tukee viestimisessä sekä yrittäjää että viestinnän ammattilaista. Palvelun avulla teet tiedotteita, valmistaudut kohtaaman median tai suunnittelet vaativia viestintätilanteita. Comstepperillä säästät aikaa ja rahaa.

Sekä yritysjohtajalle että viestijälle tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitaan nopeaa viestintätukea. Comstepper-verkkopalvelu tarjoaa apua juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Milloin tahansa ja missä tahansa. Olipa kyse viestinnän suunnittelusta, tiedotteen tekemisestä, median kohtaamisesta tai yritysjärjestelyn viestien kiteyttämisestä.

Yleisesti ottaen viestintää pitäisi suunnitella enemmän. Yrityksissä on kuitenkin usein niin kiire juosta, ettei ennätä nousta pyörän kyytiin. Siksi moni jättää suunnittelun väliin ja hyppää suoraan toteutukseen. Silloin vaarana on epäjohdonmukainen viestiminen, joka synnyttää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia. Mahdollisuuksia jää käyttämättä ja tehdään päällekkäistä työtä. Tai kulutetaan budjettia turhaan.

Comstepper vastaa moniin tarpeisiin

Kasvavassa yrityksessä niukkoja resursseja ovat sekä raha että ihmiset. Tekemistä ja rahareikiä on paljon. Viestintää hoitaa usein sivutoiminen henkilö, jolla on rajallinen kokemus viestinnästä. Häntä auttaa Comstepper Basic, joka neuvoo ja varmistaa, että oleelliset asiat tulee tehtyä.

Isossa yrityksessä on resursseja, mutta myös kasvavia viestinnän junioreita. Tuoreet viestijät tarvitsevat apua kokonaiskuvan luomisessa. Myös heille sopii Comstepper Basic, joka auttaa niveltämään jokapäiväiset toimet strategiaan tai meneillään olevaan muutokseen.

Luottamuksellista asiaa valmisteleva yritysjohtaja tai hallitusammattilainen saa Comstepperistä apua suunnittelemansa asian viestien kiteyttämiseen. Comstepper Pro auttaa hahmottamaan, mitä yritysjärjestelystä, muutoksesta ja uudesta strategia pitäisi nostaa pääasioina esiin.

Missä Comstepper sitten säästää rahaa? Moni yritys voisi käyttää ansaittua julkisuutta tehokkaammin viestiensä viemiseen. Ansaitun julkisuuden keinoin voi säästää mainoseuroja toiseen paikkaan, saa huomiota hyvänä työnantajana ja voi manageerata sijoittajien odotuksia oikealle tasolle. Kun toimet suunnitellaan etukäteen hyvin ja sovitetaan yhteen markkinoinnin ja myynnin ponnistusten kanssa, päästään myös parempaan tehoon.

.

Myös viestintätoimistomme auttaa – Ota yhteyttä!

Helena Aatinen and Risto Pennanen

Partners, Attention Communication Oy

+358 40 548 6675 or +358 50 387 4082