Siirry sisältöön

Comstepper Pro

Comstepper Pro on johtajan ja viestinnän ammattilaisen valinta. Pro-palvelut auttavat suunnittelemaan vaativia viestintätilanteita sekä valitsemaan oikeat polut mm. organisaation muutoksissa, yritysjärjestelyissä ja kriiseissä.

Yritys- tai organisaatiojärjestely

Yritysten tai organisaatioiden yhdistäminen tai muu järjestely on aina vaativa tilanne. Järjestelyn hyödyt on mahdollista saavuttaa mm. kun tavoite on selkeä, tärkeät osapuolet saadaan mukaan muutokseen ja odotukset on asetettu oikealle tasolle. Kaikissa näissä tarvitaan viestintää.

Yritys- tai organisaatiojärjestely

Integraatioviestintä

Organisaatioita yhdistettäessä tai jaettaessa tulee usein mietittäväksi esimerkiksi toiminimi ja visuaalinen ilme. Tärkeää on myös viestiä jatkuvasti henkilöstölle ja tärkeille kohderyhmille strategiasta, järjestelyn hyödyistä ja onnistumisista.

Integraatioviestintä

Luottamuksellisuus ja sisäpiiri

Merkittävissä hankkeissa varmistetaan etukäteen, että luottamuksellinen tieto ei päädy julkisuuteen ennen kuin asia on päätetty. Luottamuksellisuus varmistetaan salassapitosopimuksin ja muodostamalla mukana olevista sisäpiiri.

Luottamuksellisuus ja sisäpiiri

Viestintäsuunnitelma

Comstepperin Viestintäsuunnitelma-palvelulla määrität keskeiset sidosryhmät ja heidän tiedontarpeensa, kiteytät ydinviestit sekä aikataulutat ja vastuutat tarvittavat viestintätoimet. Voit halutessasi laatia suunnitelmalle myös budjetin.

Viestintäsuunnitelma

Sisäisen viestinnän suunnitelma

Jokainen organisaatio ansaitsee hyvää viestintää eikä sitä ole koskaan liikaa. Myös kaikkia tärkeitä asioita tai muutoksia on tuettava viestinnällä.

Sisäisen viestinnän suunnitelma

Muutosviestintä

Organisaatioiden arki rakentuu muutoksista. Niiden läpivientiin tarvitset muutkin, kaikki organisaation tasot. Varmista, että kaikki ymmärtävät, mihin olette menossa. Tee hankkeestasi yhteinen urakka.

Muutosviestintä

Mediatyö

Rakenna johdonmukaisesti hyvää vuorovaikutusta median kanssa. Ole aktiivinen ja luotettava. Tunnista, mitkä ovat isoja ja mitkä pieniä asioita sekä viesti niistä selkeästi. Ole kiinnostava ja systemaattinen. Siinä auttaa Mediatyö-palvelu.

Mediatyö

Tiedotekone

Ytimekäs tiedote herättää kiinnostuksen ja kertoo asiasta oleellisen. Tiedotekone auttaa laatimaan tiedotteen, jossa oikeat palaset ovat oikeissa kohdissa. Tiedotekoneella voit laatia sekä sisäisen että ulkoisen tiedotteen.

Tiedotekone

Some-kohut haltuun

Valmistaudu some-kohuun, toimi oikein myrskyn noustessa ja ole aktiivisesti mukana keskustelussa. Comstepper opastaa navigoimaan some-myrskyn läpi. Comstepper on nopea apu kriisissä, vaikkakin parhaan tuloksen saat, kun valmistaudut kriisiin jo etukäteen.

Some-kohut haltuun

Kriisiviestintä

Organisaatioita ei mitata tai tuomita niinkään sen vuoksi, että ne ovat päätyneet kriisitilanteeseen vaan sillä, kuinka ne hoitavat kriisin. Hyvä kriisiviestintä on parasta maineenrakennustyötä.

Kriisiviestintä

“Comstepper Pro tarjoaa työkalut vaativiin muutostilanteisiin. Liiketoiminnan johtajana saat kokonaiskuvan muutoksen vaiheista. Viestinnän ammattilaisena saat työkalut muutosviestinnän keskeisille osa-alueille.”