Siirry sisältöön

Parhaat käytännöt Comstepperillä

Comstepper tuo viestinnän parhaat käytännöt jokaisen ulottuville. Saat käyttöösi vuosien kokemuksen viestinnästä ja mediasta kätevämmin kuin koskaan.

Comstepper venyy moneen tarpeeseen:

ESG-tiekartta
Comstepper auttaa, kun haet ratkaisuja muutoksen johtamiseen, yritysjärjestelyyn tai minkä tahansa muutoksen valmisteluun.
Työstä Comstepperillä muistio keskustelun pohjaksi. Saat muut reagoimaan ja valmistelu etenee.
Digitaalinen viestintäkonsultti on tukenasi aina kun tarvitset. Esimerkiksi Basicissä apunasi on kuusi palvelua: Tiedotekone, sisäinen ja ulkoinen viestintäsuunnitelma, media-ABC, suunnannäyttäjä-palvelu muutosviestintään, some-kohujen haltuunotto.
Comstepperiin on kiteytetty parhaat viestinnän käytännöt ja vuosien ammatillinen kokemus vaativien muutosten johtamisesta.
Comstepper kehittyy jatkuvasti.
Käyttäjänä pääset ideoimaan jatkokehitystä. Kerro, mitä sinä tarvitset!

Näinkin voit käyttää Comstepperiä

Pyydä kollegasi vastaamaan Comstepperin kysymyksiin. Löydätte yhdessä uusia näkökulmia viestittävään asiaan.

Tee Comstepperillä briiffi viestintätoimistolle, joka auttaa viestintäsuunnitelmassa. Säästät aikaa ja näkökulmasi ovat heti jatkotyön pohjana.

Pyydä henkilöstön edustajaa vastaamaan Comstepperin kyselyyn. Löydätte yhteistyötä edistäviä ratkaisuja, jotka voivat olla arvokkaita.

Artikkelit

Vastuullisuus nostaa yrityksen arvoa ja avaa lisää mahdollisuuksia

Vastuullisuudesta on tullut parin vuoden aikana korvista ulos pursuava muotisana, jonka monet odottavat kuihtuvan kuivaksi …

Kasvuyrityksen viestintä ajoissa exit-kuntoon

Kasvuyrityksen mahdollisuuksia uskottavasti avaava sijoittajatarina vahvistaa yrityksen arvoa. Exit-tilanteessa yrityksen kykyä luoda arvoa katsotaan toisaalta …

Sosiaalinen media tarjoaa paljon kanavia viestintäkäyttöön.

Sosiaalinen media on uusi aselaji

Sosiaalinen media on valtava voima oman asian ajamiseen. Toisaalta vallaton some voi riehaantuessaan talloa kenet …

Selätä kriisi valmistautumalla siihen etukäteen

Jokainen organisaatio joutuu joskus ainakin pieneen kriisiin. Hyvä valmistautuminen auttaa korjaamaan tilanteen nopeasti. Silloin myös kriisiviestintä toimii. Assistenteilla ja sihteereillä on tärkeä rooli valmistautumisessa.

Hyvä vastuullisuusviestintä näyttää suunnan

Vastuullisuustavoitteiden konkreettinen viestintä kertoo henkilöstölle, kumppaneille ja omistajille suunnan, johon yritys on menossa. Kun vastuullisuus …

Johtaminen on viestimistä ja päinvastoin.

Viestimällä yrittäjästä tulee johtaja

Säännöllinen keskustelu henkilöstön kanssa varmistaa, että joukot kulkevat oikeaan suuntaan. Lähes jokainen yrittäjä tuskastuu toisinaan …