Siirry sisältöön

Comstepper Basic ja viestintä sujuu

Comstepper Basic auttaa laatimaan tiedotteen ja suunnittelemaan viestintätoimet, kohtaamaan median sekä hallitsemaan some-kohuja. Helposti apua niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään.

Laadi hyvä tiedote

Tiedotekone

Ytimekäs tiedote herättää kiinnostuksen ja kertoo asiasta oleellisen. Tiedotekone auttaa laatimaan tiedotteen, jossa oikeat palaset ovat oikeissa kohdissa. Tiedotekoneella voit laatia sekä sisäisen että ulkoisen tiedotteen.

Tiedotekone
Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma

Suunnittele mitä sanotaan, miten sanotaan, kenelle ja milloin sekä ketkä ovat mukana laatimassa materiaalia ja ketkä viemässä viestiä. Ja mihin mennessä tapahtuu mitäkin. Suunnittele Comstepperin avulla sekä sisäinen että ulkoinen viestintä.

Viestintäsuunnitelma
Sisäinen viestintä

Sisäisen viestinnän tiekartta

Comstepperin avulla sisäinen viestintä sujuu: Rakennat kannustavat viestit, valitset tilanteeseen sopivat keinot ja suunnittelet esihenkilöiden tuen. Sisäisen viestinnän suunnitelma vie askel askeleelta eteenpäin. Toteutusta vaille valmis!

Sisäisen viestinnän tiekartta
Median kohtaaminen

Media-ABC

Löydä toiminnastasi mediaa kiinnostavat näkökulmat ja auta mediaa onnistumaan työssään, lukijoiden palvelemisessa. Media-ABC auttaa kohtaamisissa, rakentamaan organisaatiollesi systemaattisen mediaohjelman ja ottamaan haltuun hyvät mediakäytännöt.

Media-ABC
Muutosviestintä

Muutosviestintä

Organisaatioelämä rakentuu muutoksista. Niiden läpivientiin tarvitset aina mukaan muutkin. Varmista, että kaikki ymmärtävät, mihin olette menossa. Suunnittele muutosviestintä ja sitouttaminen. Tee hankkeestasi kaikkien yhteinen urakka.

Muutosviestintä
Kriisiviestintä somessa

Some-kohut haltuun

Valmistaudu some-kohuun, toimi oikein myrskyn noustessa ja ole aktiivisesti mukana keskustelussa. Comstepper opastaa navigoimaan some-myrskyn läpi. Comstepper on nopea apu kriisissä, vaikkakin parhaan tuloksen saat, kun valmistaudut kriisiin jo etukäteen.

Some-kohut haltuun

Attention auttaa, kun Comstepper ei riitä

Kun tarvitset viestintään käsipareja ja lisänäkemystä, Attention auttaa, sillä Comstepperin takana on viestintätoimisto Attention Communication viestintäpalveluineen. Ota yhteyttä!