Siirry sisältöön

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysy Compstepperin käytöstä, me vastaamme. Mikä sinua askarruttaa? Mitä haluaisit tietää? Täydennämme kysymyksiä ja vastauksia sitä mukaa, kun asioita tulee vastaan.

Mikä Comstepper oikein on?

Comstepper on digitaalinen viestintäkonsultti, viestintätoimisto Attention Communicationin sähköinen viestintäpalvelu. Kun otat ensi askeleita viestinnässä, Comstepperin avulla pääset alkuun. Kokeneena viestijänä saat apua myös vaativissa viestintätilanteissa.

Kuinka kauan Comstepper on ollut käytössä?

Palvelu on avattu vuoden 2022 alussa ja käytössä on sen ensimmäinen versio sekä Basic ja Pro -paketit. Keväällä 2022 Comstepper kääntyy myös englanniksi.

Voiko Basic-palvelun muuttaa Pro-palveluksi kitkatta?

Kyllä voi. Lopetat Basic-tilauksen ja tilaat Pro-version. Siirry Profiili-sivulle, jossa näet organisaatiosi tilaukset ja pääset muokkaamaan niitä.

Miten voin saada palveluun haluamiani ominaisuuksia?

Lähetä ideasi ”Anna palautetta”-valikon kautta, sinne pääset etusivulta. Kaikki ideat ja palaute vievät kehitystä eteenpäin.

Miksi Comstepper ei toimi englanniksi?

Englanninkielinen versio tulee kevään 2022 kuluessa.

Miten saan tiedotteen tai suunnitelman ladattua tietokoneelleni?

Kun olet käynyt tiedotekoneen tai viestintäkartan kysymykset läpi, sinulle avautuu ikkuna, jossa voit päättää, luotko pdf-tiedoston vai tulostatko työsi. Voit halutessasi tallentaa pdf-tiedoston omalle koneellesi.

Miksi tiedosto on pdf-muodossa, jota en pääse muokkaamaan?

Voit muokata tekemääsi tiedostoa täällä Comstepper palvelussa myös myöhemmin. Toistaiseksi saat lopputuloksen pdf-muodossa.

Ovatko tietoni turvassa?

Comstepperin tietoturvasta pidetään huolta. Älä kuitenkaan tallenna palveluun salassapidettävää tietoa esim. yritysostojen ja -myyntien viestintää suunnitellessasi. Huomaa myös, että jos olet kutsunut palveluun muita henkilöitä organisaatiostasi, he näkevät samat tiedostot kuin sinä.

Mistä saan tarvittaessa lisäapua palvelun käyttämiseen?

Laita meille viestiä yhteystietolomakkeen kautta. Autamme kysyjiä sitä mukaa, kun kysymyksiä satelee postilaatikkoon. Kokoamme yleisimpien kysymysten vastaukset myös tänne kysymysten ja vastausten listalle.